B2B Login 0 Kurv
Tilføjet til kurv
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Betal Fortsæt shopping

  Hvem er han? 
  North 56°4 manden ånder og lever for oplevelser i naturen, hvor han indånder den friske luft og mærker vinden samtidig med at udsigten ud over vandet nydes fuldt ud. Det er livseliksir for ham og her føler han sig hjemme og godt tilpas.

  Han sætter stor pris på komfort og kvalitet i forhold til sin tøjstil. Det enkle skandinaviske design foretrækkes og giver ham en moderne og autentisk stil.

  North 56°4 SPORT

  Natur og sport er essentiel for North 56°4 SPORT manden. Al sport og især outdoor livet tiltaler ham og den årlige outdoor tur med kammeraterne prioriteres højt. Som den eventyrlystne outdoor person han er, bliver naturen automatisk hans foretrukne sted at være.

  Praktisk sportstøj med fokus på detaljer og innovative funktioner - er ikke et ønske men mere et krav, som skal indfries.

  Hvem er vi?

  North 56°4 er et af 5 fashion brands ejet af ALLSIZE COMPANY GROUP.  
  En dansk tøjvirksomhed grundlagt i 1998. 

  ALLSIZE COMPANY GROUP tilbyder med deres forskellige fashion brands tøj og tilbehør til mænd i alle aldre, størrelser og former.

  Af dem er North 56°4 og North 56°4 SPORT og REPLIKA JEANS Big & Tall herretøj, der sælges i størrelse XL-8XL / LT-6XLT under målsætningen at give Big & Tall manden de samme valgmuligheder inden for tøj, som hvis han brugte en almindelig størrelse.

   

  I dag er vores brands North 56°4, North 56°4 SPORT, REPLIKA JEANS, KASHMIR BLACK LABEL CPH og SUIT stærkere brands end nogensinde. Succesen skyldes vores evne til konstant at udvikle os, samt en stærk vilje til at fastholde vores mål om kompromisløs høj kvalitet.